Våre Non Food-merkevarer

Alma har i tillegg til mat og drikke, også et utvalg av miljøvennlige non food-produkter. Vi er opptatt av miljø, bærekraftighet, sosiale forhold og produkters påvirkning på folks helse. Alma har derfor vaskemidler og enkelte produkter innen personlig hygiene i sortimentet.

 

Vi bryr oss om dyrene, og ingen av våre produkter er testet på dyr. Se Dyrevernalliansens grønne liste.


Ecover

Vi vet at du bryr deg om verdenen du lever i og at du elsker din familie. Vi ønsker å hjelpe deg med å føre en sunn livsstil ved å produsere sikrere vaskemidler.
Enten du vasker sengetøyet, gulvene, dine hender eller middagstallerkenene – Ecover er fri for kjemikalier som du ikke ønsker i hjemmet ditt.

Vi vet at du er miljøbevisst – men på slutten av dagen vil du ha rent tøy og en skinnende oppvask. Derfor har vi like mye fokus på vaskeresultatet når vi utvikler produkter. Det hele dreier seg om å finne den perfekte balansen mellom «green and clean»!

Introduksjon av det første fosfatfrie vaskepulveret, installasjon av energisparende, grønne tak på vår fabrikk og omvandlingen av rå sukkerrør til fantastisk plastemballasje. Alle små steg teller når det gjelder å beskytte miljøet. Og fordi vi kan oppnå mer sammen har vi tilbudt vår teknologi til våre konkurrenter. Vi deler gjerne.

Ecover vaskemidler fås kjøpt i helsekost- og dagligvarebutikker med bredt vareutvalg.

Les mer på deres nettside www.ecover.com

Vis mer

Bocoton

Bomullsproduktene Bocoton Bio produseres av Hydra Cosmetics i Frankrike. Alle produktene er av 100 % økologisk bomull. De er i tillegg hypoallergeniske og Ecocert-sertifiserte.

Les mer på deres nettside www.hydra-cosmetics.com

Kingfisher tannkrem

Kingfisher er det ledende merket innen naturlig tannkrem i Storbritannia. Produktene inneholder ingen kunstige farge- og søtstoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Produsenten benytter istedenfor naturlige ingredienser som fennikel, sitron og peppermynte. Tannkremene fra Kingfisher smaker veldig godt.

Produktene fås kjøpt i helsekostbutikker med bredt vareutvalg

Les mer på deres nettside www.kingfishertoothpaste.co.uk

Vis mer

Speick Naturkosmetik

Speick Naturkosmetikk har i tillegg til sitt utvalg av Spieck produkter en produktserie som heter «Made by Speick». Denne produktserien skiller seg fra de andre produktene ved at det blir benyttet andre nøye utvalgte ekstrakter i stedet for ekstrakten fra Speick-planten.

Såpene holder meget høy kvalitet, og er utviklet etter egne recepter. «Made by Speick» -serien produseres også lokalt ved selskapets hjemsted, noe som er en sjeldenhet nå for tiden.

De fleste produktene i serien er sertifisert til BDIH eller COSMOS standarder.

Les mer på deres nettside www.speick.de

 

Vis mer

Oliva såpe

Oliva-såpen er laget av ren uraffinert olivenolje og er meget snill og skånsom mot huden. Den er selvfølgelig økologis, og helt uten animalske tilsetningsstoffer – altså vegansk.

En helt naturlig såpe ideell for de med sensitiv hud, den etterlater huden myk, ren og næret.

Vis mer
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner