Våre livsstil og vegetariske merkevarer

Mange velger i dag et vegetarisk eller vegan kosthold. Flere og flere ikke-vegetarianere velger å spise kjøttfritt en eller flere ganger i uken av helse-og/eller miljøhensyn. Alma distribuerer en rekke spennende middagsretter, drikker, yoghurter, oster, pålegg og desserter (se også våre plantebaserte/melkefrie merkevarer). Vi har også et utvalg av spennende livsstilprodukter som te, kokosvann og energiballer.

Nedenfor finner du en oversikt over utvalget.


Anamma

Bak Anamma står det svenske selskapet Anamma Foods AB, som ble etablert i 1996. Visjonen var å lage næringsrik «grønn mat» med høy kvalitet for alle som ønsker et helt eller delvis vegetarisk kosthold.

Det er en stadig økende etterspørsel etter veganske produkter. Anamma har derfor valgt å legge om til et 100 % vegansk sortiment ved å fjerne egg fra samtlige produkter. Maten er kortreist (produseres i Sverige) og smaker fortreffelig. Produktene er basert på soya og kikerter, som er meget gode kilder til protein.

 

Alle produktene er fri for kjøtt, melk/laktose, GMO, kolesterol, transfett og kunstige smaksforsterkere. I tillegg er de fleste produktene også glutenfrie.

Bra for helsen, miljøet, klima og dyrene!

Les mer på deres nettside www.anamma.eu

Vis mer

So Fine

Produsenten bak merkevaren SoFine er en pioner innen kategorien vegetar. I 1963 startet de import av den første tofuen til Holland. På
slutten av 60-tallet startet de sin egen produksjon i Holland. Flere av produktene er økologiske.

SoFines soya er en kilde til høyverdige proteiner og dermed et sunt alternativ til kjøtt. Sofine har en egen Research & Development-avdeling, 100 % egen produksjon i Landgraaf/Holland og stor innovasjonskraft og -fart.

Les mer på deres nettside www.sofine.eu/no

Vis mer

á la eco

A la eco er et svensk varemerke, som tilbyr økologiske og naturlige produkter innen både mat, helse og husholdning. I alt de gjør, ligger fokus på følgende verdier: helse, rettferdighet, sosialt ansvar, dyrevelferd og miljø – helt fra frø til kompost.

Deres økologiske bønnepasta fremstilles av 100 % økologiske soyabønner, ingenting annet! Pastaen er like enkel å lage som vanlig pasta, den smaker like godt, den er rik på protein og fiber og inneholder lite karbohydrater. I tillegg er den glutenfri, uten hvetemel og vegansk.

Les mer på deres nettside www.alaeco.se

Vis mer

Soy4you

Bak merkevaren Soy4you står det danske selskapet Agger Foods A/S. Siden grunnleggelsen i 2011 har deres misjon vært å tilby soyaprodukter som kan erstatte kjøtt – uten å gå på kompromiss med smak eller tekstur.

Målet er å bli den ledende virksomhet innenfor nye, «grønne» matvarer, samt å inspirere mennesker til å ta flere sunne valg i matlagingen. Det ligger mye viten, vilje og visjoner bak hvert eneste produkt de utvikler.

Idéen er å kunne tilby forbrukere et velsmakende alternativ til tradisjonelt kjøtt. Antallet mennesker med melkeallergi, høyt kolesterol og andre livsstilssykdommer er stadig stigende. Dette mener Soy4you kan endres ved at flere velger produkter basert på soya. Ikke nok med at vi mennesker får en positiv effekt av dette; dyrking av soyabønner skåner i tillegg miljøet for unødvendig belastning sammenlignet med konvensjonell kjøttproduksjon. Fra bønne til bord – et moderne alternativ til kjøtt.

Les mer på deres nettside www.soy4you.no

Vis mer

Hälsans Kök

Hälsans Kök har produsert smakfulle vegetariske retter i mer enn 25 år. Hele tiden med en lidenskap for mat, og med mål om å gi forbrukerne gode kjøttfrie alternativer.

De er stolte av den høye kvalitet på produktene, og selvfølgelig resultatet – den gode smaken.

Alma har et bredt sortiment bestående av bl.a. burgere, pølser, snitzler og nuggets.

Les mer på deres nettside www.halsanskok.no

Vis mer

Dr. Antonio Martins - fluid of life

Det økologiske kokosvannet fra Dr. Antonio Martins kom på markedet i 2004. Produsenten har utviklet og patentert en kompleks fyllings- og bearbeidingsprosess for å kunne tilby en unik smaksopplevelse.

Produktene er av 100 % økologisk kvalitet, fri for konserveringsmidler og fargestoffer og selvsagt fremstilt uten bruk av genteknologi. Og, kanskje viktigst av alt; Dr. Antonio Martins benytter kun unge kokosnøtter – for å oppnå den lette og forfriskende smaken og den beste kvaliteten.

Dr. Antonio Martins har vunnet flere internasjonale priser for sine unike produkter, som bl.a. Great Taste Gold (‘07) og Beverage Innovation Awards (’08). I tillegg er de SIAL Innovation finalist 2014.

Les mer på deres nettside www.dr-martins.com

Vis mer

Hilde – allergikokken

Hildekaken – håndlaget for gode opplevelser.

Allergikokken har to smakfulle frosne kaker som passer for alle – også allergikere!

Hildes Sjokoladekake smaker like godt som en vanlig sjokoladekake! Dette hevder kokkene på Gastronomisk institutt.

Hildes Gulrotkake
er en god nyhet proppet med gode råstoffer som brunt sukker, frukt, bær og hele 24 % fersk revet gulrot!

Bak kakene står idealist og gründer Hilde Brenne Rugås. Hilde hadde et ønske om en kake for allergikere. Realiteten i Norge var at vi ikke hadde noe særlig godt tilbud av kaker eller desserter. Mange med f.eks. cøliaki, melkeallergi, laktoseintoleranse eller eggallergi manglet et tilbud de kunne føle seg trygge på. Hun har nå utviklet to velsmakende kaker helt uten egg, melk, hvete, gluten, soya og nøtter.

Sjokoladekaken inneholder helt naturlige råstoffer, og er altså helt uten melk, egg, soya, hvete, gluten og nøtter, noe som ofte er de vanligste ingrediensene man bruker for å lage en god sjokoladekake. Både brunt sukker, kakao, bær og maismel er med å gjøre kaken både saftig og luftig. I tillegg er nå begge kakene helt uten palmeolje.

Det gamle meieriet på Sand i Suldal er ferdig oppusset og både sjokoladekaker og gulrotkaker bakes og sendes ut i det ganske land. I bakerilokalene produseres bare Hildekakene, noe som gjør at kakene er garantert fri for allergener.

Hildekakene er en del av Allergikokken. Nettstedet allergikokken.no er utviklet og vedlikeholdt av Hilde Brenne Rugås og har vært i drift siden 2007. Hilde har et brennende ønske om å bedre utvalget og opplysning rundt allergivennlig mat, tilbud og produkter, slik ble først Allergikokken til, så Hildekakene.

Kakene selges som frysevare i dagligvare. Det betyr at man kan nyte tilnærmet hjemmelaget sjokoladekake i egen stue. Lettvint og greit

Les mer på deres nettside www.hildekaken.no eller følg Hildekaken på Facebook.

Vis mer

Bounce - naturlige energiballer

Bounce – naturlige energiballer.
Energiballene består av en spesiell blanding høykvalitetsproteiner, karbohydrater mm. De er ernæringsmessig avbalanserte og sørger for jevn energi, uten drastisk økning i blodsukkerverdier.
De skiller seg ut fra andre produkter, ikke bare i form, men sin unike sammensetning og særdeles gode smak.

Du kan velge mellom 4 typer, peanøtt protein, mandel protein, ginseng&spirulina og kokos&macadamia.

P.S. Bounce Balls brukes av det engelske fotballandslaget før kamp – for økt utholdenhet!

Hvor får du kjøpt Bounce Balls? I helsekostbutikker med bredt vareutvalg, dessuten i enkelte kiosker og kafeer.

Les mer på deres nettside www.bouncefoods.com

Vis mer
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner