Alma Norge AS kåret til 2. plass av Årets Romeriksbedrift 2014


Pressemelding Årnes, 29. mai 2015

 

 

 

Av 25 000 bedrifter på Romerike, ble Alma Norge AS kåret til andreplassen. Bedriften ble kategorisert som en virksomhet i sterk vekst med en solid økonomi som også er en viktig lokal arbeidsgiver.

 

For niende året på rad arrangerte Nordea, Årets Romeriksbedrift, i samarbeid med Styreutvikling Romerike. Utdelingen fant sted i Lillestrøm Kultursenter onsdag 27. mai 2015. Ordfører i Ullensaker kommune, Harald Espelund, overrakk prisen.

Alma Norge AS ble omtalt av juryen som en spennende bedrift med stor produktbredde, som også har stort fokus på sunnhet og helse, og som samtidig er en positiv bidragsyter til økt bevissthet rundt folkehelse.

– Dette er kjempegøy. Å bli kåret som nummer to av totalt cirka 25 000 bedrifter på Romerike gjør oss veldig stolte. Det er svært hyggelig å bli lagt merke til i lokal sammenheng, spesielt i og med at alle Almas ansatte er «kortreiste» og bor på Romerike. Jeg er utrolig stolt av de ansatte, som alle har bidratt til at vi fikk denne prisen, sier administrerende direktør i Alma Norge AS, Heidi Bruun Woldsnes.

Flest «likes»
Av årets finalister hadde også Alma Norges merkevare, Helios, flest «likes» på Facebook. De ble roset for engasjement, kommunikasjon og markedsføring på sosiale medier, samt for meget god kommunikasjon med forbrukerne.

– Juryen mener at mange virksomheter har mye å lære av årets 2.plassvinner på dette området, står det i juryens begrunnelsen for kåringen.

Solid merkevare
Juryen trekker også frem at forbrukerne viser stort engasjement rundt virksomheten og deres produkter, og mener at merkevaren deres fremstår som solid, og med et svært positivt omdømme.

– Dette vitner om langsiktig jobbing med stort fokus på kvalitet i alle ledd, og en sterk, positiv og offensiv organisasjon. Bedriften og de ansatte har utvist aktivt sosialt engasjement og har støttet blant annet gode formål lokalt, skriver juryen i begrunnelsen.

Nytenkende bedrift
I tillegg applauderes bedriften for omstillingsevnen i en bransje som stadig er i utvikling, samt evnet å holde fast på grunnpilarene og visjonen sin.

– Juryen tror at denne gode kombinasjonen av endringsvilje og prinsippfasthet er noe av grunnen til bedriftens suksess, selvsagt kombinert med ansatte med høy kompetanse og stor stå-på-vilje og evne til nytenking, sies det i begrunnelsen.

Tidligere har Alma Norge AS også vunnet utmerkelsen «Merket for godt design» for Helios, fra Norsk Designbyrå i 2012 og Årets bedrift i Nes i 2014.

Ledere og ansatte i Alma Norge AS takker ydmykt, og ser det som en stor ære å vinne denne prisen.

Juryen besto av: ordfører i Skedsmo kommune, Ole Jakob Flæten, daglig leder i Kunnskapsbyen Lillestrøm, Anita Orlund, ordfører i Ullensaker kommune, Harald Espelund, styreleder i Styreutvikling Romerike, Owe Halvorsen, og banksjef i Nordea Akershus, Stian Thomassen.For ytterligere informasjon:        
Kristin Haug Merkesdal      
Markedssjef         
Alma Norge AS
M: +47 977 50 069
kristin.haug.merkesdal@alma.no

 

Les artikkelen i vårt nyhetsromSyzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner